İstiklal İlkokulu
YENİ MAH. FULYA CAD. İSTİKLAL İLÖĞRETİM OKULU SİTESİ İSTİKLAL İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO: 4B HAYMANA / ANKARA

VİZYON

Okulumuzu; saygın, güvenilir ve Haymana ilçesi ve Ankara ilinin en verimli, en huzurlu , en kaliteli okulu haline getirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimize Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda nitelikli bir eğitim vererek onları bir üst öğretim kurumuna hazırlamak, öğrendiklerini hayata geçiren bireyler yetiştirmek ve Çağdaş, bilgili, katılımcı vatandaşlar olarak yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Haymana İlçe Bazında düzenlenen yarışmalarda çeşitli dereceler, Ankara okullar arası halk oyunları yarışmasında il üçüncülüğü.

Tam Gün

iNGİLİZCE

Kolorifer

il merkezine 75 Km ilçe merkezine 500 m uzaklıkta

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz haymana girişinde konutlar diye tabir edilen ve Yenimahalle .Şehit Er Ramazan Korkmaz Caddesinde bulunmakta.